Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 09:49

Καλαμάτα: Αφιέρωμα στον Θόδωρο Μαραγκό σήμερα από την Πειραματική Σκηνή (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Αφιέρωμα στον Θόδωρο Μαραγκό σήμερα από την Πειραματική Σκηνή (βίντεο)

 

Αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Θόδωρο Μαραγκό διοργανώνει σήμερα Τετάρτη στο αμφιθέατρο “Θοδ. Αγγελόπουλος” του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας σε συνεργασία με την Filmhouse/Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας.

Θα γίνει προβολή δύο ταινιών του Θόδωρου Μαραγκού, το «Μάθε παιδί μου Γράμματα» στις 7 μ.μ. και η τελευταία ταινία του «Εν δυνάμει» στις 9 μ.μ. ενώ θα παρεμβληθεί συζήτηση με τον σκηνοθέτη. Η τιμή κοινού εισιτηρίου και για τις δύο προβολές θα είναι 5 ευρώ.

Χθες οι εκπρόσωποι των διοργανωτών παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και μίλησαν για την πρωτοβουλία τους.

Το παρών έδωσε και ο Θόδωρος Μαραγκός ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Πειραματική Σκηνή και την Νέα Κινηματογραφική Λέσχη και τόνισε πως η εκδήλωση αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο, αναφέρθηκε στις δύο ταινίες που θα προβληθούν σήμερα.

Η πρόεδρος της Πειραματικής Σκηνής Λέττα Πετρουλάκη, τόνισε πως γίνεται ένα αφιέρωμα σε ένα άνθρωπο που έχουμε αγαπήσει μέσα από τις ταινίες του και κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τις ταινίες.

Το μέλος και διαχειρίστρια της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας Αναστασία Λιόκουρα σημείωσε πως ένας από τους κύριους σκοπούς της Λέσχης είναι να κάνει αφιερώματα σε σπουδαίους ανθρώπους που έχουν συμβάλλει στον πολιτισμό, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία και στους νέους να τους γνωρίσουν.

Ο Βασίλης Παπαευσταθίου με την σειρά του σημείωσε πως είναι τιμή για τη Λέσχη να συμμετέχει στο αφιέρωμα για ένα Μεσσήνιο σκηνοθέτη και πως σκοπός είναι η προαγωγή της κινηματογραφικής τέχνης και τις παιδείας.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=v-h07fb2Idk}


NEWSLETTER