Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 11:33

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος» στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος» στην Καλαμάτα

 

Την παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρουμελιώτη, παρουσιάζει η Bold Productions για πρώτη φορά στην Καλαμάτα, από τις 20 έως τις 28 Οκτωβρίου κάθε βράδυ στις 9.30 μ.μ.

Πρόκειται για 4 θεατρικά μονόπρακτα από τη ομώνυμη αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που κάποτε σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τους αξέχαστους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

Δύο τυχεροί επισκέπτες του eleftheriaonline.gr θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση.
Μπείτε στην κλήρωση ΕΔΩ.

Οι ιστορίες «Μια δουλειά αλλιώτικη από τις άλλες», «Συζήτηση πάνω σε καφάσια», «Στάση λεωφορείου» και «Το αυγό» συνθέτουν την παράσταση που θα ανέβει στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα σατιρικό αλλά βαθιά κοινωνικό έργο, βασισμένο στην καθημερινότητα δύο αιωνίως απροσάρμοστων, παράδοξων ηρώων - οι οποίοι μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις σχολιάζουν τα κακώς κείμενα, αμφισβητούν τη σύγχρονη κοινωνία, της γυρίζουν την πλάτη, μένουν εκτός των τειχών της, αμφιβάλλουν και διερωτώνται συνεχώς για το τι είναι αληθινό και τι όχι. Και τελικά επιλέγουν να κρατήσουν τη δική τους εσωτερική ελευθερία με κάθε κόστος.

Ο Σόλων και ο Λουκάς είναι οι δύο ευαίσθητοι «αλήτες» του Κώστα Μουρσελά, που σαρκάζουν, αυτοσαρκάζονται , προβληματίζονται, φιλοσοφούν, αμφισβητούν, γελούν και συγκινούνται, σε μια παράσταση που αντιπροσωπεύει όλους εμάς, μέχρι σήμερα.

Παίζουν οι: Σπύρος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου. Σκηνικά: Bitsonis Furniture. Μουσική Επιμέλεια: Σπύρος Ρουμελιώτης. Ηχος-Φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ ισχύουν μειωμένες τιμές για φοιτητές και κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ. Η προπώληση θα γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο, σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

 


NEWSLETTER