Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 10:03

Πρεμιέρα το Σάββατο για το «Εκείνος & Εκείνος» στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των παραστάσεων της Bold Productions με το θεατρικό έργο «Εκείνος & Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρουμελιώτη.

Οι παραστάσεις ξεκινούν αύριο Σάββατο (9:30 μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Πρόκειται για τέσσερα θεατρικά μονόπρακτά από τη γνωστή. αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία με τους αξέχαστους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα σατυρικό, βαθιά κοινωνικό έργο βασισμένο στην καθημερινότητα δύο αιωνίως απροσάρμοστων, παράδοξων ηρώων που μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις σχολιάζουν τα κακώς κείμενα, αμφισβητούν την σύγχρονη κοινωνία, της γυρίζουν την πλάτη, μένουν εκτός των τειχών της, αμφιβάλλουν και διερωτώνται συνεχώς για το τί είναι αληθινό και τι όχι και τελικά επιλέγουν να κρατήσουν τη δική τους εσωτερική ελευθερία με κάθε κόστος. Ο Σόλων και ο Λουκάς , οι δύο ευαίσθητοι «αλήτες» του Κώστα Μουρσελά , σαρκάζουν, αυτοσαρκάζονται , προβληματίζονται, φιλοσοφούν, αμφισβητούν, γελούν και συγκινούνται σε μια παράσταση που αντιπροσωπεύει όλους εμάς.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρουμελιώτης

Παίζουν: Σπύρος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Σκηνικά: Bitsonis Furniture

Μουσική Επιμέλεια: Σπύρος Ρουμελιώτης

Ήχος-Φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ  (Ισχύουν μειωμένα εισιτήρια για φοιτητές και κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ)

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος» στην Καλαμάτα