Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 07:52

Καλαμάτα: Πρεμιέρα για την «Τούτσι» το Σάββατο από το «Συν Ενα – Μιχάλης Τούμπουρος»

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Πρεμιέρα για την «Τούτσι» το Σάββατο από το «Συν Ενα – Μιχάλης Τούμπουρος»

 

Με μια ημέρα καθυστέρηση λόγω τεχνικών ζητημάτων, αυτό το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 8 μ.μ., θα γίνει η πρεμιέρα του θεατρικού σχήματος «Συν Ενα – Μιχάλης Τούμπουρος» με το έργο «Τούτσι», στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Οι παραστάσεις θα δίνονται καθημερινά στις 9.15 μ.μ. (εκτός Δευτέρας) και Σάββατο - Κυριακή στις 8 μ.μ.

Η παράσταση «Τούτσι» είναι βασισμένη στην ομώνυμη γνωστή κινηματογραφική επιτυχία του 1982, με την υπογραφή του Σίντνεϋ Πόλακ. Ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία και την ευαισθησία της, με μια διπλή προβληματική που καταρχήν της χαρίζει την αξιοπιστία μιας «σκεπτόμενης» κωμωδίας: Από τη μια αποτελεί σχόλιο πάνω στην ανεργία και τη σεξουαλική παρενόχληση στις γυναίκες στο χώρο εργασίας, ενώ από την άλλη αγγίζει το αιώνιο ζήτημα της διαφοράς και της συμπληρωματικότητας των δύο φύλων.

Η «Τούτσι» είναι ένα ξεκαρδιστικό και ανατρεπτικό έργο, που προκαλεί το θεατή να το αντιμετωπίσει και ως love story.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Αντώνης Θεοδώρου. Διασκευή-Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης. Σκηνικά: Γιάννης Τσούπας. Προσαρμογή Μουσικής: Πάνος Κουραμπάς. Στίχοι Τραγουδιών: Μιμίκα Τάσση. Κοστούμια-Φωτισμοί: Κώστας Κατσουλάκης. Βίντεο-Μοντάζ: Γιώργος Λαχανάς. Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ελένη Πετρουλέα, Νίκος Κυριακουλάκος.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Χριστίνα Αρβανίτη, Μάρω Γιαμαρέλου, Βασίλης Δωδέκατος, Πάνος Ηλιόπουλος, Λευτέρης Καρμοίρης, Μιχάλης Καρμοίρης, Σέφη Κούβελα, Πάνος Κουραμπάς, Μαρία Κρόμπα, Νίκος Κυριακουλάκος, Χρύσα Μαργαριτίδη, Ρούλα Μέντη, Εφη Μπετιχαβά, Σοφία Μποτσέα, Λεωνίδας Παχτίτης, Αλέκα Σταυριανέα, Τάκης Τσαπόγας.

Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από αύριο Παρασκευή καθημερινά 6 με 9 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο. Στην είσοδο θα υπάρχει εισιτήριο 12 ευρώ και φοιτητικό-μαθητικό 8 ευρώ. Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν όλες τις ημέρες από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. με το  6908-252187.


NEWSLETTER