Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 17:46

ΓΑΚ Μεσσηνίας - Ωδείο Καλαμάτας: “Μουσική βραδιά σ’ ένα αστικό σαλόνι του 19ου”

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
ΓΑΚ Μεσσηνίας - Ωδείο Καλαμάτας: “Μουσική βραδιά σ’ ένα αστικό σαλόνι του 19ου”

Σε μια “Μουσική βραδιά σ’ ένα αστικό σαλόνι του 19ου αιώνα” μας προσκαλούν την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου τα Γενικά Αρχεία του Κράτους στη Μεσσηνία και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Η soirée αυτή θα φιλοξενηθεί στον χώρο των ΓΑΚ (Αριστοδήμου 22) και θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. Στο πλαίσιό της η προϊσταμένη των Αρχείων Μεσσηνίας, Αναστασία Μηλίτση-Νίκα, θα μιλήσει για τη “Μουσική ζωή στην Ελλάδα και την Καλαμάτα το 19ο αιώνα”, με ταυτόχρονη προβολή εικόνων.

Επίσης, η Κατερίνα Παλαιολόγου θα τραγουδήσει τραγούδια της εποχής, συνοδευόμενη από τη Μαρία Παπαπετροπούλου, το Λουκά Γεώργα και την Παναγιώτα Πελεκούδα στο πιάνο, και τον Νίκο Παλαιολόγου στο ούτι.

Η μουσική επιμέλεια της βραδιάς είναι του Στάθη Γυφτάκη, διευθυντή του Ωδείου. Το χορό θα επιμεληθεί ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Καλαμάτας “Dance Challenge”.

Επειδή η χωρητικότητα της αίθουσας είναι περιορισμένη, παρακαλείται όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την εκδήλωση να δηλώσει συμμετοχή στα τηλ. 27210 93902 (8 π.μ. - 3 μ.μ.) και 27210 21881 (3-8 μ.μ.).

Σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος, η εκδήλωση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER