Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 09:02

Aπόλαυσαν το Νίκο Καλογερόπουλο στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Μουσική, τραγούδι, θέατρο, ποίηση, αφήγηση, παράσταση Καραγκιόζη και φυσικά όλα αυτά με πολύ χιούμορ αλλά και επίκαιρα μηνύματα, περιελάμβανε η παράσταση του πολυτάλαντου Νίκου Καλογερόπουλου που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κυπαρισσία, σε  εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Ομιλος Κυπαρισσίας.
Ο ίδιος τόνισε ότι είναι μεγάλη η χαρά του που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, υπογραμμίζοντας ότι για την Μεσσηνία έχει να δώσει την ψυχή του ολόκληρη. Ευτύχημα χαρακτήρισε την συνάντησή του με τον αείμνηστο καπετάν Βασίλη, με την βοήθεια του οποίου μπόρεσε να κάνει την ταινία «Ιππείς της Πύλου», μέσα από την οποία προβάλλει την Μεσσηνία και τις ομορφιές της. Ακόμη σχολίασε την επικαιρότητα με τις δυσκολίες που περνάει η πατρίδα, σημειώνοντας ότι οι πολίτες όταν φτάνουν στην κάλπη θα πρέπει να επιλέγουν τους έντιμους και τους πατριώτες και χαρακτηρίζοντας "νάνους" όσους μας έχουν διοικήσει, καθώς δεν έχουν κάνει τίποτα για τον τόπο.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΝΟΚΥ Χρήστος Κανελλόπουλος ευχαρίστησε το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα καθώς και το Νίκο Καλογερόπουλο επειδή η όλη παράσταση ήταν δική του προσφορά. Μάλιστα του απένειμε και μια αναμνηστική πλακέτα που είχε χαραγμένους στίχους από το τραγούδι του «Καραϊσκάκης».
Ιδιαίτερη αναφορά από το Νίκο Καλογερόπουλο έγινε στον Κυπαρίσσιο ποιητή Μιχάλη Κατσαρό και υποσχέθηκε στο μέλλον εκδήλωση αφιερωμένη σε αυτόν.
Το κοινό απόλαυσε την παράσταση, ενώ είχε την ευκαιρία να γευτεί τσίπουρο «Νταραίος» και κρασιά από την κάβα Ψυχογιού, τα οποία προσέφεραν δωρεάν.