Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 09:29

“Απρόβλεπτη Συνάντηση” με Θέμελη - Μπένο στον “Ιανό”

Γράφτηκε από την

 

 

Πρωταγωνιστές στην πρώτη “Απρόβλεπτη Συνάντηση” στον “Ιανό” θα είναι ο αρχαιολόγος Πέτρος Θέμελης και ο εμπνευστής του “Διαζώματος” Σταύρος Μπένος την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου (8:30 μ.μ.).

Οι δύο τους θα συνομιλήσουν με την δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα για την πολιτισμική διαχείριση και την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες και συνθήκες.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά από το ianos.gr

Λίγα λόγια για τις «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο café του ΙΑΝΟΥ»:

Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που πραγματοποιούνται στο cafe του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr