Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 19:03

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Τριφυλίας

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ανακοινώθηκε από το Δήμο Τριφυλίας με την επωνυμία «Χιονισμένη Τριφυλία» οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις μεγάλες πόλεις του Δήμου, πλην της Κυπαρισσίας που πενθεί για τον απροσδόκητο χαμό των τριών μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου.

«Στα Φιλιατρά

Παρασκευή 7/12 ώρα 6.00 μ.μ. ΄Αναμμα των δέντρων των σχολείων μας, στο Πάρκο Δημαρχείου, με γλυκίσματα και ζεστή σοκολάτα!

Σάββατο 8/12 ώρα 7.00 μ.μ. ‘Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία με τραγούδια από τους μαθητές των σχολείων και χορούς από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης.

Στα σπιτάκια της πλατείας θα φιλοξενηθούν μπαζάρ και Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου στις 8 Δεκεμβρίου από τις 11.00 το πρωί και του 2ου Δημοτικού Σχολείου 22 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τη 1.00 το μεσημέρι.

Τη Δευτέρα 17/12 ώρα 11.30 ’Άγιος Βασίλης, ξωτικά και ξυλοπόδαροι στα Μαγικά Χριστούγεννα του ΚΕΦΙΑΠ.

Στις 23 Δεκεμβρίου στις 4.30 το απόγευμα ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών θα φιλοξενήσει ζογκλέρ για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους στην Κεντρική Πλατεία.

29 Δεκεμβρίου ώρα 4.00 το απόγευμα στην Πλατεία Φιλιατρών μικροί και μεγάλοι Άγιο Βασίληδες θα κατακλύσουν το κέντρο της πόλης σ ένα αγώνα δρόμου διαφορετικό.Χωρίς νικητές και ηττημένους , χωρίς χρονόμετρα και ανταγωνισμό. Διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών.

Στους Γαργαλιάνους

Το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου και από ώρα 9.00 – 18.00, η Μπρίσκειος Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων θα φιλοξενήσει το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων (Γ.Σ.Γ.) διοργανώνει παιδικό πάρτι στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Γαργαλιάνων από τις 11.00-14.00.

Ώρα 7.00 μ.μ. ‘Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία, με χορό από τη Σχολή Τέχνης του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων και τη Χορωδία ‘’Πολύμνια’’.

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου.‘Ώρα 7.00 το απόγευμα Παράσταση τσίρκου στο χώρο της Αποθήκης – Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων.

Ώρα 10.00 - 14.00 Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 1ου Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 10.00 – 21.00 Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης στο Σχολείο Μαραθόπολης.

Ώρα 5.30 το απόγευμα χοροί και κάλαντα από τα παιδιά του Συλλόγου.

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης θα φιλοξενηθεί στο χιονισμένο σπιτάκι της Πλατείας.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου ώρα 6.00 μ.μ. Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων θα μας κεράσει γλυκίσματα, ζεστό κρασί και ζεστή σοκολάτα στην Πλατεία.

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου ώρα 10.00 – 12.00 μ.μ. Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της 1ης Γυμνασίου Γαργαλιάνων.

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου . Ο Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων γιορτάζει τα Χριστούγεννα με Αγ. Βασίλη και ξωτικά στο εμπορικό κέντρο της πόλης. ‘Ώρα 10.00 – 13.00 μ.μ. το 1ο Νηπιαγωγείο από το χιονισμένο σπιτάκι της πλατείας στέλνει γράμματα στον ‘Άγιο Βασίλη.

Στις 28 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή ώρα 16.00 - 22.00 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων διοργανώνει τουρνουά σκάκι στη Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Στο Κοπανάκι .Το Κοπανάκι γιορτάζει τα Χριστούγεννα την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα με ‘Άγιο Βασίλη, ξυλοπόδαρους, ξωτικά, μουσική ,μαλλί της γριάς και ποπ κορν, στην Πλατεία.

Η πόλη της Κυπαρισσίας θλίβεται και πενθεί την απροσδόκητη απώλεια των τριών μαθητών και παιδιών της. Θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στις 14 Δεκεμβρίου, χωρίς επίσημο εορτασμό.»

Κ.Μπ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER