Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 12:01

Εορταστικές δράσεις στο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα

Γράφτηκε από την
Εορταστικές δράσεις στο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με δύο ξεχωριστές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης του Ιδρύματος, στη Δημητσάνα.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου (1-2.30 μ.μ.) θα λειτουργήσει εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Πρωτότυπα και ασυνήθιστα υλικά θα μεταμορφωθούν στα χέρια μικρών και μεγάλων σε χριστουγεννιάτικα στολίδια, για να αποτελέσουν τη γιορτινή διακόσμηση του Μουσείου. Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου (6.30 μ.μ.) θα ακολουθήσει «Η Μαγισσούλα των Χριστουγέννων στη χώρα του χιονιού και των πάγων».

Ατμοσφαιρικό και γιορτινό διαδραστικό θεατρικό δρώμενο για παιδιά 3 έως 12 ετών, με ενεργή συμμετοχή σε θεατρικές δράσεις, αυτοσχεδιασμούς, ομαδικά παιχνίδια και χορό. Η εμψυχώτρια-παιδαγωγός Ελένη Κουσκουρέλου υποδύεται τη Μαγισσούλα των Χριστουγέννων, την πολύ καλή φίλη του Αϊ-Βασίλη, που προσφέρεται να τον βοηθήσει, όταν αυτός αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα: Η συμμετοχή στις δράσεις είναι ελεύθερη, ενώ τα υλικά για το εργαστήρι διατίθενται δωρεάν. 


NEWSLETTER