Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 19:26

Ο «Μανδραγόρας» της Καίτης Δροσίνη παρουσιάζεται στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο «Μανδραγόρας» της Καίτης Δροσίνη παρουσιάζεται στην Καλαμάτα

Το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο «Μανδραγόρας» θα παρουσιάσει η Καίτη Δροσίνη αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της “Ε” (Γεωργούλη 26).

Στο βιβλίο είναι έντονο το στοιχείο του μυστηρίου και της εναλλαγής των συναισθημάτων. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία δύο νέων, διαφορετική απ’ όσες έχουμε διαβάσει έως τώρα. Ερωτας και θάνατος, φόβος και ευτυχία, απογοήτευση και λύτρωση, όλα αυτά άρρηκτα συνδεδεμένα με φόντο το μαγευτικό κάστρο της Κορώνης - και όχι μόνο. Περίεργα σενάρια που φτιάχνει η φαντασία - ή μήπως δεν είναι φαντασία; Το σίγουρο πάντως είναι ότι στη μάχη του καλού με το κακό δεν υπάρχουν κανόνες. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και τίποτα δεν θα είναι όπως πριν...

Το βιβλίο πλέκει αρμονικά τη μυθοπλασία με τη πραγματικότητα, μέσα από παράξενα γεγονότα. Τα πρόσωπα είναι καθημερινά, οικεία, χωρίς ίχνος υπερβολής, και θα μπορούσαν να είναι οι γείτονές μας, οι φίλοι μας, εμείς οι ίδιοι. Ισορροπώντας ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, με λεπτά τα όρια μεταξύ τους, οι ήρωες καλούνται να πάρουν αποφάσεις ζωτικής σημασίας και να μετρήσουν τις αντοχές τους.

Μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, που περιμένει να την εξερευνήσουμε και να την απολαύσουμε με κομμένη την ανάσα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER