Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 22:09

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κυπαρισσία

Με μια λιτή τελετή ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας άναψε απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική αγορά της πόλης.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων φέτος ήρθε σε βαρύ κλίμα λόγω του τραγικού δυστυχήματος που συγκλόνισε την πόλη της Κυπαρισσίας πριν ένα μήνα περίπου με τον άδικο χαμό των τριών μαθητών. Ετσι η εκδήλωση περιορίστηκε στον σύντομο χαιρετισμό του προέδρου Δημήτρη Τερζή και ακολούθησε η φωταγώγηση του δέντρου που στολίστηκε εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά στέλνοντας έτσι ένα ακόμη μήνυμα.

Χαρακτηριστικά στον χαιρετισμό του ο κ. Τερζής μεταξύ άλλων τόνισε: "Η σημερινή ημέρα είναι και η επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου στην πόλη μας. Τα σχέδια μας για τα φετινά Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά, αλλά μετά το δυσάρεστο γεγονός που διαδραματίστηκε στην πόλη μας, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε προς τις οικογένειες αλλά και τα παιδιά που δεν είναι πια ανάμεσά μας, ως ένδειξη σεβασμού, είναι να κρατήσουμε έναν πιο χαμηλό τόνο, τόσο στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο σύλλογός μας, όσο και στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, αλλά και στη σημερινή μας εκδήλωση. Σας καλούμε και αυτά τα Χριστούγεννα να επισκεφθείτε τα καταστήματά μας και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας όπου κυριαρχούν το άγχος, η αβεβαιότητα, τα προβλήματα της καθημερινότητας και η οικονομική δυσπραγία, ευχόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα να εκπέμψουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και ανθρωπιάς και η Γέννηση του Θεανθρώπου να αποτελέσει ένα εφαλτήριο δημιουργίας και εξέλιξης σε ατομικό, οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Ο σύλλογός μας καθημερινά με σταθερά βήματα κινείται προς αυτόν τον στόχο. Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν και τη νέα χρόνια για την πρόοδο της Κυπαρισσίας. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρόνια με δύναμη, αγάπη και υγεία".

Κ. Μπ.


NEWSLETTER