Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 14:20

Υπέροχες στιγμές με τον Αγιο Βασίλη για τα παιδιά της “Λιλιπούπολης”

Γράφτηκε από την
Υπέροχες στιγμές με τον Αγιο Βασίλη για τα παιδιά της “Λιλιπούπολης”

Μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη μέρα πέρασαν τα παιδιά της “Λιλιπούπολης” και της “Βίλας Λιλιπούπολης”, προχθές Κυριακή. Μαζί με τους γονείς τους, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο “Elite city resort” όπου είχε στήσει το σπιτικό του ο Αγιος Βασίλης.

Στη χιονισμένη αυλή παρέα με τον Ρούντολφ τα παιδιά έπαιξαν διάφορα παιχνίδια. Ακόμα και την... μπουγάδα του Αϊ-Βασίλη άπλωσαν. Στο σαλόνι, τα περίμενε ο οικοδεσπότης για να βγάλουν φωτογραφίες και να παίξουν με το πιο ζωηρό ξωτικό μουσικοκινητικά παιχνίδια. Ο μαέστρος από το Βόρειο Πόλο μαζί με τη χορωδία του τραγουδούσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στο γραφείο του Αϊ-Βασίλη, τα παιδιά έγραψαν το γράμμα τους, και στο υπνοδωμάτιό του μπορούσαν να ανοίξουν την ντουλάπα του και να μεταμφιεστούν φορώντας τα ρούχα του! Στην κουζίνα της γυναίκας του Αϊ-Βασίλη, τα παιδιά τη βοήθησαν να φτιάξει πίτσα και βάφλες ενώ έπαιξαν «ζαχαροσκαλίσματα». Ο Αγιος Βασίλης είχε φέρει και το εργαστήρι του για να μπορούν να φτιάχνουν τα παιδιά κατασκευές από πηλό, αλλά και για να κάνουν πειράματα - ενώ δεν έλειπε το face painting με χριστουγεννιάτικες φιγούρες…

Τέλος, στο ατελιέ του Αϊ-Βασίλη τα παιδιά στόλισαν ένα δέντρο με τους κύκλους του μεγάλου εικαστικού Vasilly Kandisky.

Τα παιδιά της Λιλιπούπολης απόλαυσαν την φιλοξενία του Αγιου Βασίλη και εύχονται σε όλους καλά Χριστούγεννα.


NEWSLETTER