Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 15:24

«Εκείνος κι Εκείνος» το Σάββατο στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την
«Εκείνος κι Εκείνος» το Σάββατο στην Κυπαρισσία

Στην Κυπαρισσία θα παρουσιαστεί αυτό το Σάββατο και ώρα 9.30 μ.μ. η παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος», που μετά την Καλαμάτα συνεχίζει το ταξίδι της και σε άλλες πόλεις.

Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος», με την υποστήριξη του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου «Η Πρόοδος».

Οι αγαπημένοι ήρωες του Κώστα Μουρσελά, Σόλων και Λουκάς, θα μοιραστούν για ακόμα μια φορά τις περιπέτειες τους με τους θεατές, παρασύροντάς τους σε έναν κόσμο υπαρξιακών στοχασμών και αναζητήσεων, μέσα από πολύ έξυπνους και χιουμοριστικούς διαλόγους. Ανάμεσά τους και μια «Ελένη», ένας γυναικείος ρόλος καθοριστικός στη δράση και την εξέλιξη της ιστορίας τους.

Η παράσταση βασίζεται σε 4 θεατρικά μονόπρακτα από τη γνωστή αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία με τους αξέχαστους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο. Πρόκειται για τις ιστορίες «Μια δουλειά αλλιώτικη από τις άλλες», «Συζήτηση πάνω σε καφάσια», «Στάση λεωφορείου» και «Το αυγό».

Την παραγωγή υπογράφει η «Bold Productions» και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Ρουμελιώτης, ο οποίος ενσαρκώνει και το ρόλο του Σόλωνα. Μαζί του ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ως Λουκάς, και η Ιωάννα Γεωργακοπούλου ως Ελένη.

Σκηνικά: Bitsonis Furniture. Μουσική Επιμέλεια: Σπύρος Ρουμελιώτης. Ηχος-Φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης.

Η γενική είσοδος κοστίζει 10 ευρώ και το μαθητικό εισιτήριο 6 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στα βιβλιοπωλεία της Κυπαρισσίας: Λογοπαίγνιο" - Ελ. Βενιζέλου 50 Τηλ.: 27610 22420, "Βιβλιοδρόμιο" - Πονηροπούλου 30 Τηλ.: 27610 25580, "Καγιάφας" - Γ. Χριστιανουπόλεως 22 Τηλ.: 27610 22608, "Αρχονταρίκι" – Ελ. Βενιζέλου 17 Τηλ.: 27610 24960.


NEWSLETTER