Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 09:44

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μεσσήνης

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Α' και Δ' παιδικών σταθμών του Δήμου Μεσσήνης, που έγινε χθες Παρασκευή το πρωί στον Α' παιδικό σταθμό, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, όπως γνωστοποίησε ο δήμος με ανακοίνωσή του.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος -όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση- “ευχαρίστησε τη μεγάλη οικογένεια των παιδικών σταθμών, γονείς, παιδαγωγούς και όλους όσοι συνεργάστηκαν και βοήθησαν για τη γιορτή”.

Χθες εξ άλλου, επισκέφτηκαν τον δήμαρχο στο Δημαρχείο οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης, μαζί με τους καθηγητές τους, για να πουν τα κάλαντα και να μεταφέρουν τις ευχές τους ενόψει των Χριστουγέννων.

 

ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στο μεταξύ, γνωστοποιήθηκε από το δήμο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργανώνει στη Μεσσήνη, εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ειδικότερα, αύριο Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης από τις 10.30 το πρωί μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι θα γίνει χριστουγεννιάτικη γιορτή με με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, την οποία θα πλαισιώσουν παιδιά από τον Σύλλογο “Η χαρά του παιδιού”.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, έχει προγραμματιστεί χριστουγεννιάτικο bazaar από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Μεσσήνης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τις υπόλοιπες ημέρες προβλέπει τα εξής:

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, “Κάλαντα στους δρόμους της πόλης” από τη Δημοτική Φιλαρμονική.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, κεντρική πλατεία Μεσσήνης (10.30 το πρωί με 1.30 το μεσημέρι και 4.30 το απόγευμα με 7.30 το βράδυ), δράσεις για παιδιά με  παραμυθένια φουσκωτά και παιχνίδια.

Κυριακή  30 Δεκεμβρίου, κεντρική πλατεία Μεσσήνης (10.30 το πρωί με 1.30 το μεσημέρι) δράσεις για παιδιά με παραμυθένια φουσκωτά και παιχνίδια.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου “Κάλαντα στους δρόμους της πόλης” από τη Δημοτική Φιλαρμονική.

Παρασκευή  4 - Σάββατο 5 - Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο “Στρατηγός Αθανάσιος Δασκαρόλης”, στις 7 το βράδυ, θεατρική παράσταση εφήβων από το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης με την “12η Νύχτα” του Σαίξπηρ.


NEWSLETTER