Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 19:03

Φωτογραφική έκθεση της Τζένης Λυκουρέζου

Γράφτηκε από την
Φωτογραφική έκθεση της Τζένης Λυκουρέζου

Η γνωστή φωτογράφος Τζένη Λυκουρέζου και η Koινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Φάος» προσκαλούν κοινό και φίλους αύριο Δευτέρα 14 του μήνα στην φωτογραφική έκθεση "Seaside life... in winter Καλαμάτα".

Η έκθεση ανεβαίνει στον πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού "House by Phaos", επί της οδού Σφακτηρίας 18, στην Καλαμάτα, όπου στις 7 το βράδυ της Δευτέρας θα παρουσιαστεί το ομώνυμο φωτογραφικό λεύκωμα από τους δημoσιογράφους Γιούλα Σαρδέλη, Μαρία Νίκα και Θανάση Παντέ, καθώς και από τον επιχειρηματία Ανδρέα Ζαγάκο.

Το φωτογραφικό λεύκωμα αφορά την παραλία της Καλαμάτας: ανατολική, δυτική και το λιμάνι. Μέσα από τη συγκεκριμένη δουλειά η Τζ. Λυκουρέζου αποτυπώνει σε έγχρωμες φωτογραφίες τη δική της ματιά και άποψη για την παραλία της πόλης και τους ανθρώπους στις καθημερινές ασχολίες τους με έναν αυθεντικό τρόπο, χωρίς οι ίδιοι να δείχνουν μια επιτηδευμένη συμπεριφορά.

Η φωτογράφος ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε αυτή την ιδέα από το 2009 - 2010 και τράβηξε κάποια πλάνα και πέρυσι, αιχμαλωτίζοντας με το φωτογραφικό της φακό ανθρώπινες στιγμές της καθημερινότητας, πέρα από το προφανές και το συνηθισμένο.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό στις ώρες λειτουργίας του χώρου 9 π.μ. - 9 μ.μ. καθημερινές και 9 π.μ. - 3 μ.μ. το Σάββατο.

Ν.Κ.


NEWSLETTER