Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 09:54

Οι Τριφύλιοι τίμησαν τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο

Γράφτηκε από τον
Οι Τριφύλιοι τίμησαν τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο

 

Τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, για την προσφορά του μέσω της Costa Navarino, τίμησε η Ομοσπονδία Συλλόγων Συνδέσμων Τριφυλίας το απόγευμα της Δευτέρας, στην κοπή της πίτας της στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο "Stanley".

Στη φετινή εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Οπως κάθε χρόνο την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος πέρα από τις ευχές του αναφέρθηκε στον τιμώμενο Αχ. Κωνσταντακόπουλο, τονίζοντας την πολύ μεγάλη του προσφορά και ειδικά τη βοήθεια προς τη Μητρόπολη, στο φιλανθρωπικό της έργο.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Λούτος που έδωσε τις ευχές του στους παρευρισκόμενους και έκανε σύντομο χαιρετισμό. Επίσης σύντομο χαιρετισμό έκαναν, ο Γιώργος Ζαφειράκης εκ μέρους του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, η βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, η αντιδήμαρχος Αθηναίων Νέλη Παπαχελά, ο γενικός γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας Παναγιώτης Μπαζίγος, ο πρώην υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος και ο καθηγητής Γιώργος Κορρές.

Τον κ. Κωνσταντακόπουλο προσφώνησε ο αντιδήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Πετρόπουλος, μιλώντας για τη σημασία και την αξία της τουριστικής επένδυσης που έγινε στην περιοχή. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο κ. Λούτος. Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντακόπουλος ευχαρίστησε για αυτή την τιμή και έκανε μια αναδρομή στην υλοποίηση της επένδυσης. Τους ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία που είχαν και τόνισε ότι μπορεί να υπήρχαν διαφωνίες αλλά με διάλογο βρέθηκαν λύσεις.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, οι πολιτευτές Νάντια Γιαννακοπούλου, Γιάννης Διονυσόπουλος, Παναγιώτης Αλευράς, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πετράκος, ο πρέσβης ε.τ. Χρίστος Παναγόπουλος, ο πρόεδρος του Μανιατάκειου Ιδρύματος Δημήτρης Μανιατάκης, ο πρώην δήμαρχος Αετού Δημήτρης Δριμής και η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Τυχερός της βραδιάς, που του έτυχε το φλουρί, ήταν ο τοπικός σύμβουλος της ΔΚ Κυπαρισσίας Μάκης Σωτηρόπουλος.

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER