Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 19:13

3ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
3ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ο 3ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας και ο Δήμος Καλαμάτας ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία ώστε να είναι επιτυχημένος, όπως οι Διαγωνισμοί του 2015 και του 2017.

Ο διεθνής πολιτιστικός οργανισμός Interkultur, υπήρξε ο βραχίονας για την άρτια διοργάνωση του Χορωδιακού Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Καλαμάτας και τη διεθνή προβολή του.

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για ακόμη πιο επιτυχημένο Φεστιβάλ, ο Δήμος Καλαμάτας πρότεινε και η Interkultur αποδέχθηκε να ισχύσουν και φέτος ρυθμίσεις που θα διευκολύνουν τη συμμετοχή πολλών ελληνικών χορωδιών. Ομοίως, θα διευκολυνθεί η συμμετοχή χορωδιών από την Καλαμάτα, χωρίς να παραβλέπεται η προσπάθεια για αναβάθμιση της ποιότητας των σχημάτων που συμμετέχουν.

Οι χορωδίες που επιθυμούν να μετάσχουν στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, μπορούν να λάβουν πληροφορίες και να υποβάλουν τη συμμετοχή τους μέσω της ιστοσελίδας της Interkultur: https://www.interkultur.com/events/2019/kalamata/.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER