Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 09:39

Τρία εστιατόρια της Καλαμάτας στη γιορτή γαλλικής κουζίνας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Τρία εστιατόρια της Καλαμάτας στη γιορτή γαλλικής κουζίνας

Τρία εστιατόρια της Καλαμάτας συμμετέχουν την επόμενη Πέμπτη 21 Μαρτίου στο μεγαλύτερο δείπνο του κόσμου εμπνευσμένο από τη γαλλική κουζίνα.

Μια πρωτοβουλία που διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά από το γαλλικό υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων και τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο σεφ Alain Ducasse, με στόχο να γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο την ίδια μέρα η γαλλική κουζίνα, οι παραδόσεις και οι αξίες της κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης παγκόσμιας γαστρονομικής βραδιάς.

Πάνω από 3.000 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν φέτος σε αυτή τη γαλλική γιορτή της γαστρονομίας εκ των οποίων 114 στην Ελλάδα σε 34 ελληνικές πόλεις, μεταξύ τους και η Καλαμάτα. Συγκεκριμένα τα εστιατόρια που συμμετέχουν είναι: Fish & Pasta Kannas στη Μαρίνα της Καλαμάτας, τηλ. κρατήσεων 27210 91596. Mylo στον πεζόδρομο της Αριστομένους, τηλ. κρατήσεων 27210 98888. Yiamas Gastro Bar στη Ναυαρίνου, τηλ. κρατήσεων 27210 22434.

Επίσης όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει τα μενού των εστιατορίων που συμμετέχουν στην Ελλάδα στο link http://bit.ly/GoodFrance-katalogos2019 και να κλείσει από τώρα τραπέζι. Πληροφορίες για τα εστιατόρια που συμμετέχουν σε όλο τον κόσμο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.goodfrance.com.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER