Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 11:04

Στην Καλαμάτα η παράσταση "ΧΑΝΑ ΖΟΟ 11 Χρόνια Μαζί"

Γράφτηκε από την
Στην Καλαμάτα η παράσταση "ΧΑΝΑ ΖΟΟ 11 Χρόνια Μαζί"

 

 

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η Εταιρεία Μέθεξις, παρουσιάζουν το “ΧΑΝΑ ΖΟΟ 11 Χρόνια Μαζί” στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ στο Αμφιθέατρο ΟΑΕΔ την Κυριακή 21 Απριλίου στις 11:30 & στις 18:15.

Στην παράσταση “XANA ZOO 11 Χρόνια μαζί!” παρουσιάζονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το “Mazoo an the Zoo” και το “XANA ZOO”.

Είναι ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό. Οι θεατές με έναν μαγικό τρόπο βλέπουν να έρχονται για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί τους όλοι οι αγαπημένοι τους ήρωες.

Οι XANA ZOO ανεβαίνουν στο Μαγικό χαλί του XANA ZOO και ταξιδεύουν σε όλη την Χοραλία. Πρώτος σταθμός η Ινδία για να συναντήσουν την Τίγρη που είναι “μπουρλότο και όλες ζηλεύουν το λυγερό κορμί της”. Επόμενος σταθμός η  Αφρική για να συναντήσουν την αγαπημένη τους Καμήλα και τον μαλλιαρό Γορίλα. Το ταξίδι δεν έχει τελειωμό! Να σου και η Κατσίκα που είναι γλύκα και μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι, να σου και ο Σκαντζόχοιρος, να σου και η Αγελάδα που είναι η πιο ωραία στην Ελλάδα, να σου και ο Παπαγάλος, να σου και όλη η υπόλοιπη τρελοπαρέα. Οι μικροί μας (..και όχι μόνο) φίλοι συμμετέχουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, χορεύοντας και τραγουδώντας, σε μια ονειρεμένη παράσταση που θα τους μείνει αξέχαστη!

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Θωμά, Πλαγιανός Κωνσταντίνος, Μένια Μαθιουδάκη

Σκηνοθεσία: Παπαγάλος

Κείμενα: Μπουμπού η Αλεπού

Μουσική: Ντρούλης Ντρούλης χοντρούλης

Χορογραφίες: Αστακός

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Τριπόδης

Η διάρκεια της παράστασης είναι 80 λεπτά.

Παραγώγη ΜΕΘΕΞΙΣ

Προπώληση εισιτηρίων 8€:  Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους 33, Τ: 27210 87902) και ηλεκτρονικά στο viva.gr

Γενική είσοδος: 9€

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2107622034 & 6943290294


NEWSLETTER