Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 18:45

Εικαστική έκθεση για βιβλίο της Βίκης Κοσμοπούλου

Γράφτηκε από την
Εικαστική έκθεση για βιβλίο της Βίκης Κοσμοπούλου

Με αφορμή το βιβλίο της Βίκης Κοσμοπούλου “Το Τσόφλι, δώδεκα ζεύγη πεζών” (εκδόσεις “Κέδρος”) 6 καλλιτέχνες εμπνέονται από τα κείμενα του βιβλίου και παρουσιάζουν τα εικαστικά έργα τους στο βιβλιοπωλείο Δημητριάδης (Αριστοδήμου 89, Καλαμάτα) από την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 5 μ.μ.

Η έκθεση τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοιχτή στο κοινό τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Η συγγραφέας θα βρίσκεται στο χώρο του βιβλιοπωλείου τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 11 π.μ.-1 μ.μ. για να συνομιλήσει με αναγνώστες και να υπογράψει βιβλία.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Κλέμη Διαμαντοπούλου, Ολγα Λαθύρη, Δημήτρης Λάμπρου, Ιωάννα Μιχοπούλου, Δημήτρης Παππούς, Αικατερίνη Πουλιάση.

Λίγα λόγια για “Το Τσόφλι, δώδεκα ζεύγη πεζών”: Είκοσι τέσσερα πεζά. Δώδεκα ζεύγη σε διάλογο για την ανάγκη όσων βρίσκονται στο τσόφλι να επιστρέφουν στον χρόνο· να νιώσουν ασφάλεια, να διορθώσουν λάθη, να λυτρωθούν, να γιατρευτούν, να ερωτευτούν ξανά, να αλωθούν, να βρουν σημείο αναφοράς την έμπνευση αλλά και την πρώτη σκέψη.


NEWSLETTER