Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 09:38

7 μπουλούκια στον σαϊτοπόλεμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
7 μπουλούκια στον σαϊτοπόλεμο Μεσσήνης

 

 

Συνολικά 7 μπουλούκια (6 από τη Μεσσήνη και ένα από την Εύα) θα πάρουν μέρος στον φετινό σαϊτοπόλεμο που θ' αναβιώσει και φέτος στο Δήμο Μεσσήνης: την Κυριακή στη Μεσσήνη και τη Δευτέρα του Πάσχα στην Εύα.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο δήμος με ανακοίνωσή του, στο σαϊτοπόλεμο της Μεσσήνης, που θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα στα Μπεζεστένια και θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα, συμμετέχουν τα μπουλούκια “Οι επαναστάτες” με καπετάνιο τον Κωνσταντίνο Γεωργούλια, οι “Μπαρουτοκαπνισμένοι” με καπετάνιο τον Τάκη Γέρουλα, “Οι απελευθερωτές” με καπετάνιο τον Μίλτο Λουκάκο, “Τα παλικάρια του Μοριά” με καπετάνιο τον Κωνσταντίνο Τάπαρη, καθώς επίσης τα μπουλούκια του Σταύρου Φαρμάκη και του Μάκη Κουφόγιαννη.

Ο σαϊτοπόλεμος στην Εύα θα γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο του χωριού, από το μπουλούκι του Παναγιώτη Σταθακόπουλου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει και το “Κάψιμο του Ιούδα”, με το γεμάτο εκρηκτικά ομοίωμα του Ιούδα να ανατινάζεται, “συμβολίζοντας την καταστροφή του προδότη και την ήττα του κακού από το καλό” όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης.


NEWSLETTER