Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 07:53

Προετοιμασία για την 6η Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Προετοιμασία για την 6η Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία

 

Για τη διοργάνωση της 6ης Λευκής Νύχτας το Σάββατο 15 Ιουνίου που είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς η Κυπαρισσία και ο Εμπορικός Σύλλογος.

Πάνω από 6 μουσικά σχήματα θα τοποθετηθούν σε διάφορα κομβικά σημεία της πόλης, θεατρικά και χορευτικά δρώμενα θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες, ενώ και οι επαγγελματίες προετοιμάζουν τις δικές τους εκπλήξεις. Το ενδιαφέρον του κόσμου από όλα τα μέρη της Ελλάδας για τη βραδιά αυτή συνεχώς αυξάνεται, ενώ διαφημιστικά φυλλάδια, μπάνερ και αφίσες είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν, περιμένοντας τους τελευταίους διαφημιζόμενους χορηγούς.

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί από την πλευρά του όσους επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτήν τη γιορτή ως χορηγοί, έχοντας φυσικά την ανάλογη προβολή. Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Η διαφημιστική καμπάνια θα περιλαμβάνει ηχητικά και τηλεοπτικά σποτ σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς τοπικής και εθνικής εμβέλειας και προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επιτυχία αυτής της διοργάνωσης στηρίζεται στη διαφήμιση και στην προβολή, οι οποίες θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα και θα τονώσουν την τοπική οικονομία. Γίνετε χορηγοί και διαφημιστείτε μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας της 6ης Λευκής Νύχτας στην Κυπαρισσία επιλέγοντας το ανάλογο ποσό που επιθυμείτε για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας ως: 1. Χρυσός Χορηγός, 2. Μέγας Χορηγός, 3. Χορηγός ή 4. Υποστηρικτής της διοργάνωσης (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Χηνόπουλος Σπυρίδων: 6948-046040,  Παναγιωτόπουλος Αρης: 6947-322767, Ελένη Κουρέτα: 6937-237231».

Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν μέσω της Google να συμπληρώνουν ειδική φόρμα στέλνοντας τις δικές τους ιδέες για το πώς μπορεί να γίνει η Λευκή Νύχτα ακόμη καλύτερη.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER