Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 16:17

Μουσική βραδιά αφιερωμένη στο Λευτέρη Παπαδόπουλο

Γράφτηκε από την

Μουσική βραδιά αφιερωμένη στο Λευτέρη Παπαδόπουλο διοργανώνει σήμερα ο Σύλλογος Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεσσηνίας (ΣΥΦΑΜΕΑ), στις 8.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Η συναυλία σκοπεύει να συγκεντρώσει χρήματα για τις ανάγκες και τους σκοπούς του ΣΥΦΑΜΕΑ, που στηρίζει το Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας.

Ο σύλλογος υποστηρίζει τα τελευταία 12 χρόνια την εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση των ωφελούμενων παιδιών και εφήβων του κέντρου, και αυτή είναι η κεντρική για φέτος εκδήλωσή του.

Χθες δόθηκε σχετική συνέντευξη Τύπου στο χώρο "House by Phaos" στην Καλαμάτα, όπου για την εκδήλωση μίλησαν η πρόεδρος του ΣΥΦΑΜΕΑ Μαρία Θεοδωρακοπούλου, η γραμματέας Μάντυ Χριστιά και το μέλος του συλλόγου Βούλα Λίβα, καθώς και ο υπεύθυνος παραγωγής Νίκος Κουρής.

Οι ομιλητές κάλεσαν τον κόσμο να συμμετέχει στη συναυλία και να δείξει την αγάπη και την αλληλεγγύη του στα άτομα με αναπηρία, που αν έχουν στήριξη μπορούν να καταφέρουν πολλά. Τόνισαν επίσης ότι η συμμετοχή του κόσμου θα διευκολύνει τον ΣΥΦΑΜΕΑ στο υποστηρικτικό έργο του.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, υπό τους ήχους της λαϊκής ορχήστρας “Εκτός απροόπτου”, οι Παναγιώτης Σταθέας, Λεωνίδας Παχτίτης, Παναγιώτης Μάλαμας, Κλαούντια Ντελμέρ, Σταυρούλα Νικολοπούλου και Ηρώ Κωνσταντοπούλου.

Η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 6 και μετά.

Ν.Κ.