Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 15:07

“Ωραία κοιμωμένη και ο γενναίος των δασών” στο Κάστρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
“Ωραία κοιμωμένη και ο γενναίος των δασών” στο Κάστρο Καλαμάτας

Η παράσταση της Γιούλης Ηλιοπούλου “Ωραία κοιμωμένη και ο γενναίος των δασών” θα παιχτεί στο Κάστρο Καλαμάτας την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 9 μ.μ. Το θρυλικό παραμύθι του Σαρλ Περώ μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή και ντύνεται με τις μαγευτικές μελωδίες των Τσαϊκόφσκι, Στράους, Βέμπερ.

Με μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών με κουστούμια εποχής, παραμυθένια σκηνικά, 3D animation και πολλά εφέ συνθέτουν μια φαντασμαγορική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Μετά τη γέννηση της μικρής πριγκίπισσας Αυγής, οι νεράιδες της χαράς καταφθάνουν στο κάστρο της Νάρντια, προσφέρουν στο κορίτσι τις μαγικές ευχές τους και την προικίζουν με όλες τις χάρες και τις αρετές. Η μαύρη νεράιδα όμως που μισεί το βασιλιά, φτάνει απρόσκλητη και δίνει στο μικρό κορίτσι τη δική της τρομερή ευχή.

Οι συντελεστές είναι οι: θεατρική μεταφορά – σκηνοθεσία, κινησιολογία, στίχοι τραγουδιών: Γιούλη Ηλιοπούλου, μουσική επένδυση: Κριστέλ Καπερώνη, σκηνικά – κοστούμια : Τζούλια Μαρκό, φωτισμοί - 3D animation: Λάμπρος Σουνδιάς, μουσική σύνθεση τραγουδιών: Γιώργος Κοσσυβάκης.

Εισιτήρια από 7 ευρώ.


NEWSLETTER