Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 09:54

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Συναυλία με ελεύθερη είσοδο θα δώσει σήμερα στις 9 μ.μ. στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τo it girl της ελληνικής σκηνής, ένα από τα πιο δυναμικά και φρέσκα ταλέντα των ημερών μας, χορεύει με το καλοκαίρι σε μια περιοδεία που θα την φέρει σε διάφορες ελληνικές πόλεις, για να συναντήσει παλιούς και νέους φίλους και να μοιραστούν αναμνήσεις και όνειρα.

Η νέα τραγουδοποιός έρχεται με τη φόρα που της δίνει η συνεργασία της με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Οδυσσέα Ιωάννου για την επόμενη δισκογραφική της δουλειά, αλλά και οι εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις των τελευταίων μηνών, για να συναντήσει το κοινό στην περιφέρεια, τα καλοκαιρινά βράδια που τόσο αγαπάμε όλοι. Στις βαλίτσες της, φέρνει τραγούδια από τις δύο προσωπικές της δουλειές, "Μωβ Καληνύχτες" και "Λαβύρινθοι", και βέβαια όλες τις συνεργασίες της με σπουδαίους καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας. Με τη μουσική της χαράζει διαδρομές από το alternative τραγούδι στη ροκ μουσική, κάνει παρακάμψεις μέσα από dark electro χωράφια για να επιστρέψει στους μελωδικούς δρόμους που τόσο αγαπά.