Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 11:04

Σάββατο 31 Αυγούστου η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Σάββατο 31 Αυγούστου η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

 

Το Σάββατο 31 Αυγούστου προς Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου η Καλαμάτα θα... ξενυχτήσει υποδεχόμενη χιλιάδες επισκέπτες από κοντινές και μακρινές περιοχές, στο πλαίσιο της 7ης Λευκής Νύχτας 2019.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, θα είναι μια ακόμη σπουδαία βραδιά με μεγάλες ευκαιρίες για συμφέρουσες αγορές και διασκέδαση σε πολλά σημεία της πόλης. Θα συμβάλει, επίσης, στην τόνωση της εμπορικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Καλαμάτας.
Για την καλή προετοιμασία και επιτυχή διενέργεια της Λευκής Νύχτας Καλαμάτας στις 31 Αυγούστου, ο δήμαρχος συγκρότησε με απόφασή του επιτροπή, ως εξής: 1) Μπασακίδη Νικόλαο δημοτικό σύμβουλο – πρόεδρο ΔΕΥΑΚ, συντονιστή της Επιτροπής. 2) Λιάππα Χρυσή αντιδήμαρχο. 3) Φοίφα Τασούλα πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας. 4) Ψηλάκη Λίλιαν πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας ή εκπρόσωπό της.
Με την ίδια απόφαση, ορίστηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες, που θα συνδράμουν την επιτροπή στο έργο της.

Αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας πρόκειται να εγκρίνει δαπάνη 4.220 ευρώ για τη Λευκή Νύχτα, για τη δημιουργία σποτ - μακέτας, προβολή - διαφήμιση - ενημέρωση και λοιπές δαπάνες.


NEWSLETTER