Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 17:19

Μικροί και μεγάλοι γνώρισαν τον Φιλιατρινό ζωγράφο Παύλο

Γράφτηκε από τον
Μικροί και μεγάλοι γνώρισαν τον Φιλιατρινό ζωγράφο Παύλο

 

Μικροί και μεγάλοι γνώρισαν τον μεγάλο Φιλιατρινό ζωγράφο Παύλο στην εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας στα Φιλιατρά.

Τον γνώρισαν με τη ζωντανή αφήγηση της Φιλιατρινιάς ζωγράφου Πέρσας Παρίσσου μπροστά από το έργο του που κοσμεί την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Φιλιατρών, ένα έργο με χάρτες από διάφορες χώρες του κόσμου. Στη συνέχεια στο αίθριο του Δημαρχείου οι μικροί ζωγράφοι εμπνεύστηκαν και ζωγράφισαν σε ξύλο, χαρτόνι και μουσαμά με τη συμμετοχή και βοήθεια ενός ακόμη Φιλιατρινού ζωγράφου του Νίκου Κωτσάκη.

Εμπνευστής της εκδήλωσης, οργανωτής και καθοδηγητής των μικρών ζωγράφων ο Φιλιατρινός δάσκαλος του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Σωτήρης Γκαρδιακός με πολύτιμη βοηθό του την εικαστικός σύντροφό του Φανή.

Από την πλευρά του ο Δήμος ευχαριστεί όλους θερμά για τον πολύτιμο χρόνο τους, που διέθεσαν αφιλοκερδώς, για την πρόταση μια διαφορετικής εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσω της τέχνης και κυρίως για τη συμβολή τους στη διαμόρφωση μιας γενιάς νέων με ενδιαφέρον για τον πολιτισμό.

 

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER