Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 22:45

Βραδιά λόγου και μουσικής στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από την

 

 

Βραδιά λόγου και μουσικής φιλοξενήθηκε το Σάββατο στο Ανοιχτό Θέατρο Διαβολιτσίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 11ου Πολιτιστικού Αυγούστου.

Υπεύθυνη της εκδήλωσης ήταν η συγγραφέας και ποιήτρια Μαρία Σταθέα, μέλος της Ενωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων, όπου μαζί με την συγγραφέα Τίνα Βρεττάκη-Δάβου αφιέρωσαν την βραδιά στην φιλόλογο και ποιήτρια Γιώτα Αργυροποπούλου, η οποία εμπνεύστηκε αυτή την εκδήλωση πριν οκτώ χρόνια, καθώς και στον ιατρό και συγγραφέα Νικόλαο Σταυρόπουλο.

Το παρών στην βραδιά έδωσαν οι: Ελένη Αλεβίζου, Τίνα Βρεττάκη-Δάβου, Δημήτρης Ευθυμίου, Κυριακή Καρσαμπά, Ελένη Κοφτερού, Ισμήνη Κωνσταντοπούλου, Δήμητρα Λιαράκου, Βασιλική Μουρίκη, Σωτήρης Παπαμικρουλέας, Χρυσάνθη Σπυροπούλου, Μαρία Σταθέα, Ελένη Σταθοπούλου και η Ευα Σταματοπούλου. Ο Γιώργος Κολοκάθης "έντυσε" μουσικά την βραδιά, ερμηνεύοντας με τη κιθάρα του έντεχνα μουσικά κομμάτια, καθώς και δικές του δημιουργίες. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17 και 18 Αυγούστου) ο 11ος Πολιτιστικός Αύγουστος Διαβολιτσίου θα κλείσει τον κύκλο του με θεατρικά παιχνίδια για παιδιά, με τον κλόουν Βούλη το Σάββατο και με παράσταση Καραγκιόζη με τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο την Κυριακή.