Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 07:57

Μεσσηνία: Ο ίππος “Σήκρετ Ρέμπελ” νίκησε στις ιπποδρομίες στο Πλατύ (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνία: Ο ίππος “Σήκρετ Ρέμπελ” νίκησε στις ιπποδρομίες στο Πλατύ (βίντεο)

Ο ίππος “Σήκρετ Ρέμπελ”, ιδιοκτησίας Παναγιώτη Τζαβάρα, με αναβάτη τον Γιώργο Μερσινιά, ήταν ο μεγάλος νικητής στις ιπποδρομίες στο Πλατύ, που διεξήχθησαν το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου και ολοκληρώθηκαν μέσα στο σκοτάδι.

Επικράτησε στην τελική ιπποδρομία, στην οποία αγωνίστηκαν τα άλογα που κέρδισαν τις 4 πρώτες κούρσες.

Οι αγώνες που ξεκίνησαν με καθυστέρηση, ολοκληρώθηκαν στο σκοτάδι, καθώς η τελική κούρσα έγινε 8 - 10 λεπτά πριν τις 9, όταν είχε νυχτώσει.

Δεύτερος τερμάτισε ο ίππος “Νταϊβερτίτο”, τρίτος ο “Πόμερολ” και τέταρτος ο ίππος “Στράιντεν Φορς”.

Στις προχθεσινές ιπποδρομίες που οργανώθηκαν από το Σύλλογο Φιλίππων Πελοποννήσου με έδρα το Πλατύ, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, συμμετείχαν 14 καθαρόαιμα άλογα κι έγιναν συναρπαστικές κούρσες. Αρνητικό στοιχείο ήταν ότι πέρα από την καθυστερημένη έναρξη, υπήρχε καθυστέρηση και από ιπποδρομία σε ιπποδρομία.

Αναλυτικά, στην 1η ιπποδρομία, νίκησε ο ίππος “Πόμερολ”, ιδιοκτησίας Κωνσταντίνου Λίβα - Γιώργου Χαραλαμπόπουλου και Ευάγγελου Σκιαδά, με αναβάτη τον Ροδόλφο Καλογρίδη. Δεύτερος τερμάτισε ο ίππος “Λιουάμης”, ιδιοκτησίας Γιώργου Αντωνόπουλου - Αναστασίου Θλιμμένου και Μιχάλη Ταχταμπά, με αναβάτη τον Μιχάλη Ταχταμπά και τρίτος ο ίππος “Καπετάν Γρηγόρης”, ιδιοκτησίας Παναγιώτη Φάβα και Ευάγγελου Καπόγλη, με αναβάτη τον Νίκο Δημητρόπουλο.

Στη 2η ιπποδρομία, πρώτος τερμάτισε ο ίππος “Νταϊβερτίτο”, ιδιοκτησίας Μιχάλη Ταχταμπά και Νικολάου Διαμαντόπουλου, με αναβάτη τον Μιχάλη Ταχταμπά. Δεύτερος ήταν ο ίππος “Ντόκτορ Μπάνερ”, ιδιοκτησίας Παναγιώτη Τζαβάρα, με αναβάτη τον Γιώργο Μερσινιά. Τρίτος τερμάτισε ο ίππος “Ράι Γκραντ”, ιδιοκτησίας Κωνσταντίνου Λίβα - Γιώργου Χαραλαμπόπουλου και Ευάγγελου Σκιαδά, με αναβάτη τον Ροδόλφο Καλογρίδη και τέταρτος ο ίππος “Κρέων”, ιδιοκτησίας Κωνσταντίνου Δέδε, με αναβάτη τον ίδιο.

Στην 3η ιπποδρομία, πρώτος τερμάτισε ο ίππος “Σήκρετ Ρέμπελ”, ιδιοκτησίας Παναγιώτη Τζαβάρα, με αναβάτη τον Γιώργο Μερσινιά. Δεύτερος ήταν ο “Τζάστις Λάκυ”, ιδιοκτησίας Κωνσταντίνου Λίβα - Γιώργου Χαραλαμπόπουλου και Ευάγγελου Σκιαδά, με αναβάτη τον Ροδόλφο Καλογρίδη. Τρίτος τερμάτισε ο “Αθηρ Ντουμπάι”, ιδιοκτησίας Μιχάλη και Γιάννη Ταχταμπά, με αναβάτη τον πρώτο και τέταρτος ο ίππος “Αζερέλ”, ιδιοκτησίας Ελένης Τσουλάκου με αναβάτη τον Παναγιώτη Κλαγγέα.

Στην 4η ιπποδρομία, πρώτος τερμάτισε ο ίππος “Στράιντεν Φορς”, ιδιοκτησίας Μιχάλη Ταχταμπά και Νικολάου Διαμαντόπουλου, με αναβάτη τον δεύτερο. Δεύτερος ήταν ο “Πειραιάς”, ιδιοκτησίας Αντωνίου Κομνηνού και Βασιλείου Μαγουλά, με αναβάτη τον δεύτερο και τρίτος ο “Αττίλας”, ιδιοκτησίας Παναγιώτη Φάβα και Ευάγγελου Καπόγλη, με αναβάτη τον δεύτερο.

Γ.Σ.


NEWSLETTER