Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 07:57

Αυξημένη κίνηση στην εκπτωτική βραδιά της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Αυξημένη κίνηση στην εκπτωτική βραδιά της Κυπαρισσίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπτωτική βραδιά που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας το βράδυ της Παρασκευής, όπου τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα.

Οι μεγάλες εκπτώσεις φαίνεται ότι κέντρισαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Τερζής εκφράζει την ικανοποίησή του.

Ηταν μια ακόμη κίνηση που στόχο είχε την τόνωση της τοπικής αγοράς, και φαίνεται ότι οι συγκεκριμένες δράσεις που κάθε χρόνο κορυφώνονται με τη Λευκή Νύχτα έχουν φέρει αποτελέσματα.

Βέβαια δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, καθώς ένας επαγγελματίας ενοχλημένος από τη μουσική και τα διαφημιστικά σποτ του Εμπορικού που έπαιζαν από τα μεγάφωνα που βρίσκονται στη πόλη , έκοψε το κεντρικό καλώδιο επιβάλλοντας... σιγή.

Αναφερόμενος στην εκπτωτική βραδιά, ο κ. Τερζής σημείωσε:«Μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας πραγματοποιήθηκε, η εκπτωτική βραδιά. Ηταν συνεχής η προσπάθεια μας μετά τη Λευκή Νύχτα να αποκτήσουμε και μία δεύτερη δυνατή εκδήλωση μέσα στο καλοκαίρι. Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης προσέφεραν πλήθος εκπτώσεων και μεγάλων προσφορών, μια μεγάλη πτώση τιμών. Η Κυπαρισσία και φέτος τον Αύγουστο δέχθηκε πλήθος κόσμου. Τα καταστήματα προσπάθησαν να καλύψουν τις ανάγκες όλου του πληθυσμού που επισκέφθηκε την πόλη μας. Ευελπιστούμε όλοι να έμειναν ικανοποιημένοι και να δώσουν το μήνυμα τι εστί Κυπαρισσία: το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Επισκεπτόμενος κανείς την πόλη μας μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του σε ένδυση, σε υπόδηση, σε αξεσουάρ, να έχει πλούσια γεύματα, να πιει τα ποτά του, να διασκεδάσει, να ψυχαγωγηθεί και να περάσει πολύ όμορφες διακοπές. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η Κυπαρισσία είναι ένας τουριστικός προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ευελπιστούμε να έχουμε κίνηση και το Σεπτέμβρη ο οποίος έρχεται. Επισκεπτόμενος κανείς την πόλη μας μπορεί να δει βουνό, αστικό ιστό, αλλά και αμμώδεις παραλίες, και να καλύψει όλες τις επιθυμίες που μπορεί να έχει ένας επισκέπτης για τις διακοπές του. Καλούμε τον κόσμο να επισκέπτεται την Κυπαρισσία σε κάθε δυνατή ευκαιρία που έχει για εξόρμηση, κι εμείς θα είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε, πάντα με χαμόγελο».

ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ

Ωστόσο, υπήρξε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κοπή του καλωδίου - στην οποία σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Ενας συντοπίτης μας ενοχλήθηκε από τη μουσική που είχαμε φτιάξει σε dj για τη σημερινή εκπτωτική βραδιά στην πόλη μας και αποφάσισε να πάρει τη σκάλα του και κοπίδι και να κόψει το καλώδιο των ηχείων της πόλης. Ακόμα μια από τις "καθημερινές" ιστορίες "αγάπης" με συνεχόμενα νέα επεισόδια, προς τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας! Ευχαριστούμε...»

Κ.Μπ.


NEWSLETTER