Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 17:41

Γαστρονομική βραδιά με Μεσσηνιακές γεύσεις απόψε στο “Yiamas Gastro Bar”

Γράφτηκε από την

 

Την τελευταία του γαστρονομική βραδιά με Μεσσηνιακές γεύσεις διοργανώνει σήμερα στις 9.30 μ.μ. το “Yiamas Gastro Bar” του ξενοδοχείου “Elite City Resort”. Καλεσμένη θα είναι η Μεσσήνια chef Γεωργία Κουτσούκου το μενού της οποίας θα είναι αφιερωμένο στην κουζίνα της Πυλίας και της Τριφυλίας.

Η Γεωργία Κουτσούκου και ο σεφ του Yiamas Gastro Bar Δημήτρης Καρράς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις 3 προηγούμενες βραδιές και αναμένεται να μας εντυπωσιάσουν με το μενού της 4ης και τελευταίας βραδιάς.

Το μενού θα περιλαμβάνει: Καλωσόρισμα: (Μπρουσκέτα με ρόκα, αρωματική μαρμελάδα σύκο, Πυλιακό τυρί και ντοματίνια), Σαλάτα: (σαλάτα με σταφύλια, Μεσσηνιακό τυρί παναρισμένο με φυστίκα Αιγίνης και πέστο Βασιλικού), Ορεκτικό: (κεφτές από πράσινο φασολάκι Ροβίτσα, αρωματική σάλτσα λεμόνι μέσα σε πέτουλες), Κυρίως: (κανελόνια γεμιστά με κόκκορα και μπεσαμέλ γραβιέρας), Γλυκό: (παγωτό από ταχίνι και πετιμέζι με σιρόπι σταφίδας και ξύσμα πορτοκάλι). Όπως σε κάθε βραδιά, τα κρασιά που θα πλαισιώσουν τα πιάτα, προέρχονται από Μεσσήνιους παραγωγούς. Η συμβολική τιμή είναι 29 ευρώ ανά άτομο. Λόγω περιορισμένων θέσεων, κάντε την κράτηση σας στο 27210 22434.