Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 12:51

Προετοιμασίες για το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Προετοιμασίες για το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Καλαμάτα

 

Με σύνθημα «Θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα» το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή διοργανώνεται φέτος στην Καλαμάτα στο Πάρκο Λιμενικού την Παρασκευή και το Σάββατο (6 και 7 Σεπτεμβρίου).

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει:

-Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη: Παράσταση με ζωντανό παραδοσιακό Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Μεσσηνίας- Φωτόπουλου, συζήτηση με θέμα "Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα;" - Η πρόταση του ΚΚΕ για το σχολείο, συναυλία με τους "4 matches", συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, Μανόλη Φάμελλο και λαϊκό γλέντι με τους Νίκο Λειβαδίτη, Ελένη Περτσελάκη, Κώστα Φωτόπουλο και Θανάση Στεργίου.

-Σάββατο 7 Σεπτέμβρη: Συναυλία με το συγκρότημα "Εποχές", ομιλία από τον Θοδωρή Χιώνη - μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου, ρεμπέτικο γλέντι με τους Παναγιώτη Καντζιλιέρη, Δημήτρη Καντζιλιέρη, Μαρία Μαυροειδέα και Πηνελόπη Κοκορόγιαννη.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει έκθεση με θέμα "75 χρόνια από την απελευθέρωση της Καλαμάτας από τον ΕΛΑΣ", βιβλιοπωλείο της "Σύγχρονης Εποχής", χώρος αφιερωμένος στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ "Μικρόβιο" - Γιώργος Βουβαλέας με έργα από τις περσινές δραστηριότητες καθώς και μαθητική γωνιά. Επίσης θα γίνονται εγγραφές για τη νέα χρονιά.


NEWSLETTER