Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 19:32

Το COSMOS Sales Festival επιστρέφει για 4η συνεχή φορά!

Γράφτηκε από την
Το COSMOS Sales Festival επιστρέφει για 4η συνεχή φορά!

 

Για ακόμα μια χρονιά ο θεσμός που καθιερώθηκε ως το μεγαλύτερο αθλητικό brand bazaar της Πελοποννήσου επιστρέφει προσφέροντας ΕΚΠΤΏΣΕΙΣ που αγγίζουν το - 70%!

Για δύο ολόκληρες ημέρες στις 2 & 3 Νοεμβρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε σε ΜΟΝΑΔΙΚΈΣ & ΑΣΥΝΑΓΏΝΙΣΤΕΣ τιμές αθλητικά παπούτσια, ρούχα & αξεσουάρ των μεγαλύτερων αθλητικών BRANDS όπως ADIDAS, REEBOK, BODY TALK, BODY ACTION, COLUMBIA, SKECHERS, EMERSON και πολλά άλλα!

Κάνουμε το διήμερο αυτό ακόμα πιο συναρπαστικό δημιουργώντας ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους μικρούς μας φίλους με την βοήθεια των εκπαιδευτήριων Μπουγά, kids athletics με τον Αθλητικό Σύλλογο Ακρίτα Στίβου, προπονητική επίδειξη με την ομάδα μπάσκετ Α.Π.Σ Άρι καθώς και παρουσίαση του Ολυμπιακού Αθλήματος Taekwondo από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Taekwondo Καλαμάτας.

Διαγωνισμοί, δώρα, αθλήματα και live Dj set θα  δίνουν το ρυθμό προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία shopping!

Απολαύστε τη βόλτα σας με άνεση σε ένα φωτεινό και γεμάτο δράσεις διήμερο και κάντε δικά σας όλα τα απαραίτητα αθλητικά είδη & αξεσουάρ για να ανανεώσετε το στυλ και τη διάθεση σας για τοv φετινό χειμώνα.

Στόχος του φεστιβάλ είναι μεταξύ άλλων, η καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθαι σε μικρούς και μεγάλους.

 

 

 

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Σάββατο 2  & Κυριακή 3 Νοεμβρίου

10:00 – 14:00 & 17:00 – 19:00 : Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους με την επίβλεψη εκπαιδευτικών από τα εκπαιδευτήρια Μπουγά, οι οποίοι θα τους απασχολούν με face painting & μπαλονοκατασκευές!!

10:00 – 12:00: Αγάπησε κι εσύ τον στίβο παρακολουθώντας από κοντά Kids Athletics δραστηριότητες του αθλητικού Συλλόγου Ακρίτα Στίβου.

12:00 – 14:00: Η ομάδα μπάσκετ του Α.Π.Σ Άρι θα βρίσκεται μαζί μας, θα μας δείξει τα μυστικά του αθλήματος κάνοντας την προπόνηση τους καθώς και διάφορες επιδείξεις προπονητικού χαρακτήρα.

17:00 – 19:00: Παρουσίαση του Ολυμπιακού Αθλήματος Taekwondo από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Καλαμάτας με τη συμμετοχή των θεατών.

Έλα και εσύ στο μεγαλύτερο party εκπτώσεων και αθλητισμού!

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Είστε έτοιμοι;


Σαββατοκύριακο, 2 & 3 Νοεμβρίου, 9:00 – 21:00, στο κατάστημα COSMOS OUTLET στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας!


NEWSLETTER