Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 21:05

“Open Day” στο Δημοτικό Ωδείο της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα μουσικά όργανα και να μπουν στον μαγικό κόσμο της μουσικής σε όσους το επιθυμούν δίνει το Δημοτικό Ωδείο της Καλαμάτας, ανοίγοντας τις πόρτες του την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Πρόκειται για το “Open Day”, μια μουσική γιορτή που προετοιμάστηκε από τους καθηγητές και τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, αποτελώντας μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Απευθύνεται σε όλους, όσους ενδιαφέρονται για τη μουσική, όποια ηλικία και αν έχουν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους του Ωδείου και συναντήσεις με τους καθηγητές του από τις 11 π.μ. έως τις 12 μ.μ., ενημέρωση για τα μουσικά όργανα και συναυλία από μαθητές και καθηγητές του Ωδείου από τις 12 μ.μ. έως τη 1 μ.μ. και στη συνέχεια το Παιχνίδι «Οι Οικογένειες των Μουσικών Οργάνων». Σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής δεν είναι απαραίτητο να την κάνει κάποιος, όμως η δήλωση ενδιαφέροντος (τηλεφωνικά, μέσω e-mail, facebook ή δια ζώσης) θα βοηθήσει το Ωδείο στον προγραμματισμό του. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στη Γραμματεία του Ωδείου (Βιλεαρδουίνου 1,Πλατεία Υπαπαντής) ή καλέστε στο τηλέφωνο: 27210 21881.