Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 18:54

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Πάνου Χρυσοστόμου

Γράφτηκε από την
Παρουσιάζεται το βιβλίο του Πάνου Χρυσοστόμου

Το βιβλίο του Πάνου Χρυσοστόμου με τίτλο "Soundtrack" από τις εκδόσεις “Φίλντισι” θα παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο στις 8 μ.μ., στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας (Μπενάκη 11).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας, o Βαγγέλης Ποτέας (διευθυντής της ΕΡΑ Καλαμάτας) και ο Γιώργος Γιαννόπουλος (πολιτικός μηχανικός). Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από αποσπάσματα soundtrack ταινιών.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Πάνος Χρυσοστόμου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και θεώρησε απολύτως φυσικό μετά από σπουδές Μουσικής και Δημοσιογραφίας, να στραφεί με αξιώσεις σε μια πιο εξειδικευμένη εκδοχή ρεπορτάζ. Ετσι, ως επαγγελματίας πια από το 1988 (αλλά με καρδιά ερασιτέχνη) έγινε συντάκτης, στέλεχος περιοδικών, εφημερίδων, παραγωγός αλλά και παρουσιαστής πολιτιστικών εκπομπών στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, με ειδίκευση στη μουσική και τον κινηματογράφο. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, εν μέσω οικογένειας, τριών παιδιών, κριτικών για τις ταινίες και συνεντεύξεων με καλλιτέχνες του εξωτερικού (και εσωτερικού), αποφάσισε να εκθέσει (και να εκτεθεί) μια σειρά εμπειριών του, μέσω της συγγραφής. Το έκτο του βιβλίο έρχεται σχεδόν τεσσεράμισι χρόνια μετά το προηγούμενο και είναι μέχρι στιγμής το πιο βιωματικό απ’ όλα.


NEWSLETTER