Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 08:31

Τα γιορτινά της έβαλε η Τριφυλία

Γράφτηκε από τον

 

Τα γιορτινά της έβαλε η Τριφυλία ενόψει Χριστουγέννων, από την Παρασκευή το βράδυ που ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις.

Το ξεκίνημα έγινε από την Κυπαρισσία με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη που ευχήθηκε αγάπη, αλληλεγγύη και καλές γιορτές σε όλους.

Γιορτινούς σκοπούς παιάνισε η Δημοτική Φιλαρμονική Κυπαρισσίας, και σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας μαγείρεψαν και πρόσφεραν νόστιμα εδέσματα.

Λίγο νωρίτερα είχε ανάψει και το δέντρο στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης, με χριστουγεννιάτικους ήχους και τραγούδια από τη Δημοτική Φιλαρμονική και την παιδική χορωδία.

Το Σάββατο το βράδυ, επίσης παρουσία του δημάρχου, άναψε το δέντρο στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών, με χριστουγεννιάτικους ήχους από τη φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ να προσφέρει ενδιαφέρουσες γεύσεις.

Την Κυριακή το βράδυ φωταγωγήθηκε το δέντρο στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων όπου το σύνθημα έδωσε ο δήμαρχος, ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων χάρισε όμορφες μελωδίες. Η χορωδία «Πολύμνια» τραγούδησε, το τμήμα μπαλέτου του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων χόρεψε και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ετοίμασε νοστιμιές.

Κ.Μπ.