Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 03:57

Το ΜΕΘ διοργανώνει σεμινάριο λόγου και κίνησης

Γράφτηκε από την

Σεμινάρια λόγου και κίνησης διοργανώνει για πρώτη φορά το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, στο επόμενο διάστημα. Η θεατρική ομάδα παράλληλα συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τις πρόβες για το έργο "Η αυλή των θαυμάτων" του Ιάκωβου Καμπανέλλη, το οποίο θα ανέβει το χειμώνα.

Τα δύο νέα εργαστήρια θα προορίζονται και για ανθρώπους που ασχολούνται με το θέατρο όσο και για πολίτες που θέλουν να βελτιώσουν την εκφορά του λόγου, την έκφραση, την ορθοφωνία τους. Στο πρώτο θα διδάσκει ο Βενετσάνος Μπαλόπουλος και στο δεύτερο ο Τάσος Πολιτόπουλος. Και τα δύο εργαστήρια θα γίνονται τα Σαββατοκύριακα και θα είναι δίωρα. Το κόστος τους θα είναι 40 ευρώ το μήνα. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορεί κανείς να τηλεφωνεί στο 6941-557272 (Δευτέρα και Τετάρτη 5-8 το βράδυ).

Για το θέμα αυτό έδωσαν συνέντευξη τύπου προχθές στο χώρο του ΜΕΘ στο Πάρκο Σιδηροδρόμων ο πρόεδρος Γιώργος Παντελόπουλος και οι δύο εισηγητές στα σεμινάρια Βενετσάνος Μπαλόπουλος και Τάσος Πολιτόπουλος. Κάλεσαν κοντά στο ΜΕΘ κάθε ενδιαφερόμενο και είπαν πως σκοπός τους είναιαφενός να φωτιστεί μία πλευρά της γλώσσας, η οποία δυστυχώς δε διδάσκεται και αφετέρου, να κάνουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί ασκήσεις που θα τους βιηθήσουν να βγάλουν την αλήθεια τους, πάνω στη σκηνή.

Γ.Σαρ.