Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 06:08

"Καλαματιανό καρναβάλι" προ των πυλών από το Δήμο και την Επιτροπή Εθελοντισμού

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
"Καλαματιανό καρναβάλι" προ των πυλών από το Δήμο και την Επιτροπή Εθελοντισμού

Ενα δυνατό "Καλαματιανό καρναβάλι" ετοιμάζουν από τις 7 ως τις 13 Μαρτίου ο Δήμος Καλαμάτας, η Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου και οι φίλοι του καρναβαλιού (Δημήτρης Βεργόπουλος, Χάρης Βγενής, Νίκος Κουρής).

 

Για το λόγο αυτό καλούν όλους τους πολίτες σε μια ανοιχτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την Κυριακή στις 5 το απόγευμα που σκοπό έχει τη συζήτηση για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων. 

Εκεί θα γίνει ενημέρωση για όλες τις ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί μέχρι τώρα και θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα όλων των δραστηριοτήτων. Οι ενδιαφερόμενοι θα μάθουν για το πώς μπορούν να συμμετέχουν δημιουργώντας ένα καρναβαλικό πλήρωμα, είτε να βοηθήσουν ανιδιοτελώς στη διοργάνωση, ως μέλη της καρναβαλικής επιτροπής.

 

Σχόλια  

0 # Πάνος ΔΑΣΚΑΡΌΛΗΣ 27-01-2013 22:10
Tο μεγαλήτερο ΚΑΡΝΑΒΑΛΊ στην πελοπόνησο μετά την Πατρα με ιστορία 154 ετών απο την πρωτοεμφάνισή του ειναι το καρναβάλι της ΜΕΣΣΉΝΗΣ και ο λαός της γείτωνος Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής της συρρέει το τρειήμερο της τυροφάγου και της καθαρής Δευτέρας να απολαύσουν της περίφημες καρναβαλικές εκδηλώσεις γνωστές στο πανελλήνιο ωστε να εχουν να θυμούνται κάτι ευχάριστον από την πολυτάραχη ζωή τους Η παράδοση αυτή θα πρέπει ενισχηθεί και οχι να προσβάλεται με ψευδεπίγραφες προσπάθεις που χαρακτηρίζουν την εποχή μας...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER