Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010 21:46

Σήμερα η απονομή του βραβείου Αρχαιομετρίας – Costa Navarino

Γράφτηκε από την

Το πρώτο Διεθνές Βραβείο Αρχαιομετρίας – Costa Navarino θα απονεμηθεί αύριο στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Το βραβείο θα απονείμει στον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ιωάννη Λυριτζή ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος.
Το πρόγραμμα της τελετής έχει ως εξής:
Στις 7 η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση της θεσμοθέτησης και των στόχων του βραβείου από τον πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Βράβευσης.
Στις 7.15 θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από την αντιπρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, την πρόεδρο του Τμήματος Φιλολογίας της Πανεπιστημιακής Σχολής Καλαμάτας, τον αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον καπετάν Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλο, ιδρυτή της Costa Navarino.
Στις 7.30 θα γίνει η απονομή του βραβείου στον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ιωάννη Λυριτζή από τον καπετάν Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλο. Θα ακολουθήσει σύντομη ομιλία από τον τιμώμενο.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 7.45 με αποφώνηση από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.


NEWSLETTER