Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2010 20:36

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Συλλόγου "Η Κρανάη"

Γράφτηκε από την

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέχρι και τον ερχόμενο Ιούνιο κοινοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυθειατών Αττικής "Η Κρανάη", αρχής γενομένης από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και την παρουσίαση του βιβλίου "Η Παναγία του Ταϋγέτου" της Νέλης Λαγάκου, που θα λάβει χώρα στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα "Αντώνης Τρίτσης" του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).
Θα προλογίσει η πανεπιστημιακός Χαρά Μπανάκου-Καραγκούνη, ενώ η εκδήλωση θα έχει και μουσικό μέρος με ύμνους από τη χορωδία του Ομίλου Ελληνικών Τεχνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών της Μονής της Παναγίας του Ταϋγέτου.
Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ θα κοπεί η βασιλόπιτα του Συλλόγου Γυθειατών Αττικής "Η Κρανάη" στο κέντρο "Ελαφοκυνηγός" (Περικλή Σταύρου 5, Αμπελόκηποι, Αθήνα), όπου το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και πλούσιο μενού.
Στη συνέχεια τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου θα γιορτάσουν τις φετινές Αποκριές σε ταβέρνα κοντά στην Αθήνα την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, συνδυάζοντας τη γιορτή με μια ημερήσια εκδρομή.
Για την Ημέρα της Γυναίκας το Μάρτη του 2011 έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση, ενώ την πασχαλινή περίοδο θα διοργανωθεί γιορτή. Τον Μάη του 2011 θα πραγματοποιηθεί πολυήμερη εκδρομή των μελών και των φίλων του συλλόγου στη λίμνη Κερκίνη στις Σέρρες, ενώ οι φετινές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την  Κυριακή 19 Ιουνίου με τον εορτασμό των Αγίων Πάντων, προστατών του συλλόγου: Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με την τέλεση λειτουργίας στο ναό του Αγίου Βασιλείου (επί της οδού Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια), ενώ θα ακολουθήσει το παραδοσιακό γυθειάτικο κέρασμα στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου.


NEWSLETTER