Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010 22:08

Εκδήλωση του ομίλου Καλοφωλιά στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

"Προϊόντα ονομασίας προέλευσης, τουρισμός και προσέλκυση επενδύσεων: Πυλώνες στήριξης της μεσσηνιακής οικονομίας" είναι το θέμα του συνεδρίου που διοργανώνει ο Ομιλος «Εξπρές Καλοφωλιά» την Παρασκευή στο ξενοδοχείο «Φιλοξένια» στην Καλαμάτα. Το συνέδριο θα ξεκινήσει στις 5.45 το απόγευμα. Τις εργασίες του θα ανοίξουν ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Γιώργος Καλοφωλιάς και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Εξπρές» Ανδρέας Βρης.
Τη μελέτη με θέμα «Η οικονομία και η αγορά εργασίας στη Μεσσηνία» θα παρουσιάσουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος Φαίδωνας Κουνινιώτης και ο διευθύνων σύμβουλος της «Data RC» Θεόδωρος Λουλούδης.
Το θέμα «Προϊόντα ονομασίας προέλευσης και ενίσχυση της εξωστρέφειας» θα αναπτύξουν, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Παναγιώτης Πεβερέτος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Πιστιόλας και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πιστοδοτήσεων μικρομεσαίων επιχειρήσεων Εθνικής Τράπεζας Σπύρος Φλώρος.
Η μάνατζερ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Αγγελική Καραγκούνη, θα παρουσιάσει τη μελέτη με θέμα "Η γαστρονομία στο μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού".
Το θέμα "Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης και τουρισμός "θα αναπτύξουν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνη του Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης Ολγα Κεφαλογιάννη, ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΟΤ Σωτήρης Βαρελάς, η πρόεδρος της ΝΕΤΠ Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα και ο πρόεδρος του Μανιατάκειου Ιδρύματος Δημήτρης Μανιατάκης.


NEWSLETTER