Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 13:31

Διαγωνισμός για την αφίσα του Καλαματιανού Καρναβαλιού

Γράφτηκε από την
Διαγωνισμός για την αφίσα του Καλαματιανού Καρναβαλιού

Διαγωνισμό για την αφίσα του φετινού καρναβαλιού προκηρύσσει η Καρναβαλική Επιτροπή για τη διοργάνωση του Καλαματιανού Καρναβαλιού 2014. Η προθεσμία για την αποστολή των υποψηφιοτήτων λήγει στις 27 Νοεμβρίου.

 

Οσον αφορά την αφίσα, η Επιτροπή κάνει γνωστό πως πρέπει να διατηρηθεί το λογότυπο που είχε η περσινή (αρλεκίνος και γραμματοσειρά - σήμα «Καλαματιανό Καρναβάλι»), ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει όποιες άλλες καλλιτεχνικές επεμβάσεις θέλει. 

Ως έπαθλο προβλέπεται το ενδεικτικό ποσό των 200 ευρώ και κυρίως "η προβολή την οποία θα κερδίσει η επιχείρηση ως επίσημου γραφίστα του Καλαματιανού Καρναβαλιού" όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα δεσμευτεί να αναλάβει τη γραφιστική υποστήριξη του καρναβαλιού δωρεάν, η οποία αφορά τα παρακάτω: δημιουργία του Booklet των διαφημιζόμενων, σχεδίαση σήματος του Καλαματιανού Καρναβαλιού, κατασκευή αυτοκόλλητων ετικετών με το σήμα του Καλαματιανού Καρναβαλιού, δημιουργία του logobanner στο Facebook του Καλαματιανού Καρναβαλιού, δημιουργία της αφίσας των εκδηλώσεων (τελετή έναρξης, παρέλαση, τελετή λήξης).

Ο νικητής θα αναδειχθεί κατόπιν ψηφοφορίας από τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής. Οι συμμετοχές υποβάλλονται στο γραφείο της Καρναβαλικής Επιτροπής, στον ημιώροφο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. Για άλλες πληροφορίες: kalkarnavali@yahoo.gr

 

 


NEWSLETTER