Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 20:28

28 Δεκεμβρίου η πρώτη καρναβαλική εκδήλωση στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
28 Δεκεμβρίου η πρώτη καρναβαλική εκδήλωση στην Καλαμάτα

Η πρώτη καρναβαλική εκδήλωση με θέμα «Τρέχω… για το Καλαματιανό Καρναβάλι 2014…» θα γίνει το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 

 

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Καρναβαλικής Επιτροπής, πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου περίπου 2 χιλιομέτρων, που αντιστοιχεί στη διαδρομή της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης. Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει πάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης με μουσικοχορευτικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να συμπληρώνουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα γραφεία της Καρναβαλικής Επιτροπής, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας (ημιώροφος) καθημερινά 7 - 10 μ.μ. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Στα σημεία αφετηρίας και τερματισμού θα υπάρχει «κουμπαράς», όπου προαιρετικά οι συμμετέχοντες και οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν σε κάποια από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας. 

 

Σύντομα θα ανέβει στο Διαδίκτυο και το επίσημο site του Καλαματιανού Καρναβαλιού, ενώ όποιος θέλει να παρακολουθεί τα νέα της διοργάνωσης, μπορεί να δει την ομάδα «Φίλοι του Καλαματιανού Καρναβαλιού» στο Facebook.


NEWSLETTER