Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 20:45

Ανοιχτό κάλεσμα από το Καλαματιανό Καρναβάλι

Γράφτηκε από την
Ανοιχτό κάλεσμα από το Καλαματιανό Καρναβάλι

Ανοιχτή επιστολή προς όλες τις φίλες και τους φίλους του απευθύνει η Καρναβαλική Επιτροπή ενόψει της διοργάνωσης του 2ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Καλεί όποιον επιθυμεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο στη φετινή διοργάνωση να απευθυνθεί στα γραφεία της επιτροπής.

 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το Καλαματιανό Καρναβάλι είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας. Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Καλαμάτας ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος ή άλλης ιδιότητας. Η Καρναβαλική Επιτροπή θέλοντας να μεγαλώσει αυτό το θεσμό, που μόνο ωφέλεια έχει για την πόλη μας, σας καλεί όλους και τον καθένα χωριστά που θα ήθελε να προσφέρει με τον οποιοδήποτε τρόπο στη μεγάλη αυτή προσπάθεια διοργάνωσης του Καλαματιανού Καρναβαλιού 2014. Αν θέλετε να πάρετε μέρος ως απλοί καρναβαλιστές, μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής, μέλη πληρωμάτων ή να φτιάξετε το δικό σας group, καθώς επίσης και να συνεργαστείτε σε οποιοδήποτε επίπεδο με την Καρναβαλική Επιτροπή, σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να ακούσουμε τις προτάσεις σας, στα γραφεία της Καρναβαλικής Επιτροπής που βρίσκονται στο 2ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου".


Παράλληλα η Καρναβαλική Επιτροπή καλεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ τους φωτογράφους της πόλης για συζήτηση γύρω από την οργάνωση της φωτογραφικής κάλυψης της διοργάνωσης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί  στα γραφεία της Καρναβαλικής Επιτροπής (2ος όροφος Πνευματικού Κέντρου). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Νίκο Κουρή στο τηλέφωνο: 6944360670.

 

 


NEWSLETTER