Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011 14:55

Τρίπολη: Η Δημοτική Ραδιοφωνία 91,5 FM έκοψε την πίτα της

Γράφτηκε από την
 Τρίπολη: Η Δημοτική Ραδιοφωνία 91,5 FM έκοψε την πίτα της

Σε μια σεμνή εκδήλωση στα γραφεία της, η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 fm πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτάς της, για πρώτη φορά υπό τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου το απόγευμα.
Το παρών στην εκδήλωση του ραδιοφώνου μας έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του διευρυμένου πλέον δήμου Τρίπολης και οι εργαζόμενοι των πρωινών και απογευματινών ζωνών του σταθμού. Την πίτα έκοψε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης ο οποίος ευχήθηκε το Δημοτικό Ραδιόφωνο να συνεχίσει να πρωτοπορεί και διατηρεί υψηλές ακροαματικότητες και καλές εκπομπές, ενώ παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Ταλούμης, Καρλής και Μπισιούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Μπόζος, ο επικεφαλής της μείζονας μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παυλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Ζαμπαθά, Δημήτρης Κοσκινάς, Σταύρος Κουκάκης, Ηλίας Τζανής, Τάσος Κακλαμάνος και Νίκος Τσιαμούλος. Από το ΔΣ της ΔΕΠΕ παραβρέθηκαν η Αντιπρόεδρος Πέρρυ Τρουπή, η Τζίνη Αντωνίου, η Βασιλική Καλοθέου και ο Χρήστος Μποβέρος, ενώ στην εκδήλωση παρούσα ήταν και η υπεύθυνη του Γραφείου τύπου του Δημάρχου Τρίπολης Φαίη Πετράκη.
Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο ηχολήπτης της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Γιώργος Φωτόπουλος, ο οποίος βρήκε το φλουρί της πίτας.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης τόνισε: «Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του Δημοτικού Ραδιοφώνου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο το προσωπικό να έχει υγεία, η χρονιά αυτή να φέρει επιτυχίες στην επιχείρηση, για το καλό και του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής. Η επιχείρηση αυτή σκοπό έχει να ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου μας και ευρύτερων περιοχών, όπου ακούγεται, αλλά και παγκοσμία, μέσω του διαδικτυακού του τόπου».
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καρλής ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό της Δημοτικής ραδιοφωνίας να έχει επιτυχίες και να αναδεικνύει τα προβλήματα της πόλης και όλου του Δήμου.
Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ταλούμης είπε ότι «χρόνο με το χρόνο πάμε καλύτερα στο Ραδιόφωνο κι αυτό οφείλεται στους προηγούμενους αλλά και στο προσωπικό του ραδιοφώνου οι οποίοι μοχθούν και προσπαθούν για ό,τι καλύτερο». Ευχήθηκε καλύτερες εκπομπές, καλύτερη ποιότητα και στη μουσική και στην ενημέρωση και να δημιουργούν για το καλύτερο της πόλης.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Μπόζος ευχήθηκε το 2011 να έχει εκπομπές με ανάλογη ποιότητα, τόνισε ότι σύμφωνα με το νόμο η επιχείρηση θα παραμείνει αυτόνομη και ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι συμπαραστάτης και θα βοηθήσει όσο μπορεί.
Ο Δημήτρης Παυλής είπε ότι ήταν μία ωραία γιορτή, ευχήθηκε καλές εκπομπές, χρηστή διοίκηση και υπογράμμισε τη μεγάλη ακροαματικότητα που έχει η Δημοτική Ραδιοφωνία.
Ο Νίκος Τσιαμούλος είπε ότι είναι το πιο πλήρες ενημερωτικό μέσο και ευχήθηκε να γίνει μία σωστή και καλή διοίκηση ώστε να γίνουν καλύτερες εκπομπές και να επιτευχθεί μεγαλύτερη ακροαματικότητα.
Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου του κ. Θεόδωρου Ντεγιάννη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Από τη Δημοτική Ραδιοφωνία


NEWSLETTER