Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 17:05

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι των Κροκεών

Γράφτηκε από την

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στις Κροκεές, την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Συγκεκριμένα, δεκάδες καρναβαλιστές και πολίτες βρέθηκαν στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου «Ν. Βρεττάκος» και διασκέδασαν, χορεύοντας στο ρυθμό δυνατών αποκριάτικων ακουσμάτων.
Τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών του Χορευτικού Γυμναστικού Συλλόγου Γυθείου «Τερψιχόρη», δε, προσέδωσαν μια ξεχωριστή νότα, ανοίγοντας την εκδήλωση.
Πρωτότυπες ενδυμασίες κι ευρηματικά σκετσάκια, χάρισαν κέφι και γέλιο. Η διασκέδαση συνεχίστηκε, βέβαια, μέχρι τις πρωινές ώρες, στις ταβέρνες και τα καφενεία των Κροκεών.
Τα πλούσια εδέσματα ήταν προσφορά της εταιρείας «Τσιγκάκης - Γιαννόπουλος Ο.Ε.», που όπως πάντα δηλώνει το "παρών" στο καρναβάλι Κροκεών.
Ο πολίτες των Κροκεών και ο οικείος Πολιτιστικός Σύλλογος απευθύνουν θερμές ευχαριστίες προς τις εταιρείες «Τσιγκάκης - Γιαννόπουλος» και «Καλιακούδης», για την πολύτιμη προσφορά τους.
Τέλος, η πώληση του λαχείου του καρνάβαλου Κροκεών συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς με 1 € κληρώνονται πλούσια δώρα με πρώτο το αυτοκίνητο!!!!!!