Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 17:06

Παρουσίαση Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση των Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Καλαμάτα. Η παρουσίαση θα διεξαχθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου «HOTEL REX» στις 18.00 από εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους σε εκπροσώπους των πιο κάτω Κυπριακών Πανεπιστημίων από τις 17.30 – 20.30 στον ίδιο χώρο.

Πανεπιστήμιο Κύπρου
Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Πανεπιστήμιο FREDERICK
Μουσική Ακαδημία ARTE
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο
Πανεπιστήμιο Νεάπολις
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Εμπορικού τμήματος της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα, του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού Κύπρου, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού Κύπρου, καθώς και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.
Η παρουσίαση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) Καλαμάτας, η οποία απευθύνεται σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που παρόμοια προσπάθεια φιλοξενείται στην πόλη της Καλαμάτας.


NEWSLETTER