Δευτέρα, 09 Μαϊος 2011 15:40

Εκδήλωση για την επέτειο της λήξης του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου

Γράφτηκε από την

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους εορτασμούς για τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Καλαμάτα.
Ο κ. Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στην δοξολογία που τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ναό και ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων στην πλατεία 23ης Μαρτίου.
Στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γιώργο Μπέζο, με τον οποίο συζήτησαν λειτουργικά θέματα του Νοσοκομείου.
Αύριο, Τρίτη 10 Μαΐου, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης μαζί με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Γκούμα θα επισκεφθεί τη Λακωνία. Το πρόγραμμα του κ. Αποστολόπουλου περιλαμβάνει συναντήσεις με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ. κ. Ευστάθιο, την  Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Σταύρο Αργειτάκο, καθώς και τους Διοικητές των Νοσοκομείων Σπάρτης και Μολάων.