Τρίτη, 10 Μαϊος 2011 12:13

"(Επί)Σκέψεις" στην Κεντρική Σκηνή

Γράφτηκε από την

Δύο παραστάσεις με το έργο "(Επί)Σκέψεις" παρουσιάζει το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου στις 9 μ.μ. η μη κερδοσκοπική εταιρεία "Indigo - Του κόσμου το γεφύρι" στην Κεντρική Σκηνή του

ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας.

Οι "(Επί)Σκέψεις" είναι μια σπονδυλωτή ιστορία συναισθημάτων. Ενα έργο που δημιουργήθηκε τμηματικά και τα 6 μέρη του πήραν τη θέση τους σχεδόν από μόνα τους, μαζί με ένα κείμενο που γεννήθηκε παρέα. Πρόκειται για μια προσωπική απόδοση 6 συναισθηματικών σταδίων, που περνά ή που ενδεχομένως “πρέπει” να περνά ο σημερινός άνθρωπος, σχεδόν σε κάθε περίπτωση - με τελευταίο και τόσο επιθυμητό, την ελευθερία.

Ερμηνεύουν η Ιωάννα Παρασκευοπούλου και η Ναυσικά Πέππα-Τριαντάρη, στην οποία ανήκει επίσης η σύλληψη και η χορογραφία. Η μουσική είναι των Στάθη Γυφτάκη, Jorane Mark Lanegan και θα παίξουν οι μουσικοί Νικόλας Καβάκος, Πέπη Αλεξανδροπούλου, Αρίων Γυφτάκης. Το κείμενο είναι της Ναυσικάς Πέππα-Τριαντάρη και της Ιωάννας Παρασκευοπούλου και την αφήγηση κάνει η Λίλλυ Τριαντάρη.

Η φωτογραφία αφίσας είναι της Irini Krikou, οι φωτογραφίες στα flyers του Γιώργου Βουτσινά, τα κοστούμια της Ευδοκίας Βεροπούλου, ο ήχος και το φως από τον "Ηχο" (Χρήστος Συκάς - Δημήτρης Φίλντισης) και φροντιστής σκηνής θα είναι ο Γιάννης Τσούπας.

Το έργο ανεβαίνει υπό την αιγίδα της Επιχείρησης "Φάρις" και του Δήμου Καλαμάτας.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει από σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο. Η τιμή τους είναι 10 ευρώ και 8 το μειωμένο.