Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 18:38

Συναυλία Παπακωνσταντίνου - Θηβαίου στο Χανδρινού: Ηλεκτρισμένο ροκ κάτω απ' τα πλατάνια (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Μια ακόμα ηλεκτρισμένη ροκ συναυλία έδωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου την Τετάρτη, 5 Αυγούστου, στα πλατάνια του Χανδρινού Πυλίας, μαζί με το Χρήστο Θηβαίο και με μια μπάντα που "τα έσπαγε"!

Support group ήταν τα "Μαύρα Κύματα" από το Ωδείο της Πύλου, που άνοιξαν τη συναυλία και κέρδισαν με το σπαθί τους όχι μόνο το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κόσμου... αλλά και τους επαίνους των μεγάλων καλλιτεχνών που τους διαδέχτηκαν στη σκηνή.

 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Θηβαίος είπαν κυρίως κομμάτια δικά τους αλλά και κάποια αγαπημένα άλλων δημιουργών, μαζί και χώρια... μα με την ίδια ένταση και πάθος! Το κοινό, κάθε ηλικίας όπως πάντα, κατέκλυσε ασφυκτικά όλους τους χώρους -και φυσικά το πλάτωμα μπροστά στη σκηνή- χορεύοντας και τραγουδώντας ασταμάτητα. 

 

Η συναυλία ήταν πολύ δυνατή και πετυχημένη, με παλμό, δεμένο πρόγραμμα, ωραίες εναλλαγές και συγκλονιστικές ερμηνείες. Ο Χρήστος Θηβαίος έδωσε ένα τόσο κεφάτο όσο και τρυφερό "παρών"... κι ο Βασίλης Παπακωνταντίνου επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τους ακατάλυτους δεσμούς αίματος που διατηρεί με το κοινό του: Συμφωνείς δε συμφωνείς μαζί του, τον αγαπάς ή δεν τον αγαπάς, αυτή την προσωπική αλήθεια που κουβαλάει στη σχέση του με τον κόσμο -όπως είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του στην "Ε"- του την αναγνωρίζεις. Τη βλέπεις, την αισθάνεσαι, σε διαπερνά.

Με λίγα λόγια, ήταν μια ωραία βραδιά. Η ομάδα του Χανδριναϊκού πρέπει να είναι ικανοποιημένη και περήφανη γι' αυτή τη διοργάνωση, η οποία κέρδισε πολλαπλά στοιχήματα σε διάφορα επίπεδα... καθώς και το σεβασμό των διάσημων τραγουδιστών.

Πέπη Αλευρά